h1

Als stieren in Pamplona

30 december 2007

Na gisterenavond een extra bord spinazie gegeten te hebben – het kan maar helpen – en een goede nachtrust deze morgen fris en gezond naar het station van Leuven getrokken om aldaar mijn beste beentje voor te zetten op de eindejaarscorrida. We gingen voor de 8 km.

Als stieren in Pamplona vertrok iedereen richting centrum. De Bondgenotenlaan, de Naamsestraat, de Parkstraat, alle straten die normaal gezien gedomineerd worden door fietsende studenten en bijhorende vloekende automobilisten werden nu overgenomen door hordes lopers. Eén grote meute die zich verplaatste onder handengeklap en aanmoedigende kreten van toeschouwers. Lopen een eenzame sport? Ik dacht het niet.

Op 44:57 liep ik mijn 8 km uit. Kon beter, kon slechter ook. Ik ben tevreden. Daarna nog even staan kijken naar de 12 kilometerders. En waarachtig, Bart de Pauw kwam ook – als één van de laatsten – aangewandeld gelopen. En zelfs na 10 km lopen kon er nog een vriendelijke glimlach en een opgestoken handje vanaf toen ik hem aanmoedigde. Heb hem altijd al een zeer sympathieke kerel gevonden.

Advertenties

4 reacties

  1. Wauw, sjieke dinges! De tijd maakt niet uit, je hebt het uitgelopen!


  2. […] de winnaars zijn bekend en Lime liep ook mee. Stem of voeg toe aan […]


  3. Aargh, ik vind Bart De Pauw echt een dikke nek.

    Knap gelopen, hoor. Ik doe het je absoluut niet na.


  4. […] « Over applaus en corrupte websites. Over dokters 29 februari 2008 Zoals je hier al kon lezen loop ik. Al een tijdje. Ik probeer een twee à drietal keer in de week toch een vijf […]Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: