h1

Over vanallesennogwat

2 maart 2008

Aaaaargh! Te veel meemaken, te veel doen, te veel zien, horen, voelen, te veel leuke dingen beleven, te veel om over te schrijven. Te veel leuke dingen beleven? Nee, niet mogelijk. Dat deze stroomversnelling maar mag blijven duren!

Vrijdagavond naar Stel-je-even-voor-jongen (ik moet hem toch eens een andere naam geven – suggesties?), Chinees halen en lekker gezellig picknickend op bed opeten. Vervolgens samen naar de lunatics en neveneffecten trekken in het aangename gezelschap van onder andere yab en ons een paar uur laten meeslepen door een bende compleet geflipte maar o zo aaibare jongemannen. Gelachen dat we hebben! In een verwoede poging onze eerdere blogdrink bij het spel te betrekken riep ik ‘badeendje’ als suggestie toen de MC van dienst (de immer heerlijke Geert De Wael) een voorwerp nodig had. Jammer dat hij gezegd had dat het een voorwerp met een ‘p’ moest zijn. Een ‘blond moment hebben’, heet zoiets. Ach, ik was content toen het in een ander spelletje alsnog gebruikt werd.

Vervolgens via het – te drukke en te luide – Villa Ernesto terug naar Stel-je-even-voor-jongen om aldaar – of nee, laat maar.

Zaterdagochtend snelsnel douchen, klaarmaken en richting station trekken alwaar ik met zwartharige Lucie en roste Kathleen had afgesproken (vermeldde daar iemand K3?) om richting Bwards te trekken. De treinrit heen verliep rustig – in tegenstelling tot de treinrit terug toen Kathleen plots een aanval van adhd bleek te hebben.

Eenmaal in Antwerpen bleek dat we nog wel even tijd hadden om in de Media Markt binnen te springen alwaar Kathleen zicht vergaapte aan de printers, Lucie aan de fototoestellen en ik me aan de TV’s. Daarna bleek dat we nog wel even tijd hadden om de Urban Outfitters een blitsbezoek te brengen alwaar Katheen een belachelijk duur kleedje paste en we ons verbaasden over de gigantisch hoge prijzen in die winkel. Vervolgens bleek dat we nog wel even tijd hadden om snelsnel een broodje te gaan halen in de beste broodjeszaak van’t stad (en ja ’t stad is Antwerpen en nee ik duld geen tegenspraak) en dat op te eten terwijl we at last richting Bwards trokken. En toen bleek dat we eigenlijk helemaal niet even tijd hadden gehad om al die leuke dingen te doen want we kwamen te laat aan op de Bwards. Die zelf eigenlijk ook wel een uur te laat begonnen dus had niemand door dat we te laat waren, alhoewel sommigen zich misschien wel afvroegen waarom er daar drie giechelende, verwaaide meisjes stonden met mayonaise om hun mond.

De bwards zelf vielen wat tegen, de organisatie kon beter, maar, en dat is het belangrijkste, we hebben ons geamuseerd. Mensen teruggezien die je eigenlijk nog maar een week kent maar je toch al hartelijk begroeten waardoor ik me heel even stiekem een èchte blogster voelde. En en en en en en! Ik heb zowaar Imke Dielen ontmoet die eerst – begrijpelijk – niet begreep waarom ik haar wenkte maar toen ze ‘Lime’ hoorde verscheen er toch een grote glimlach op haar gezicht wat me deugd deed. En en en en en en! Ik heb vuur ontmoet en dat is een sympathieke dame en ze had een superschoon kleedje aan wat ik haar dan ook vertelde en ze had ook een mooie kleur lippenstift op maar dat leek me raar om te zeggen aan iemand die je nog maar 10 minuten kent dus dat heb ik haar niet verteld.

Op weg terug naar huis besloot Kathleen een wafel met warme chocolade saus te eten. Geen. Goed. Idee. Maar lachen, dat wel. Ze kan er maar beter een kleintje van maken.Mijn weekend was fantastisch en het is nog maar zondag, 10.44. Hoe heerlijk is dat!Er liggen hier ondertussen nog twee stokjes op mij te wachten ook. Die komen er aan. Ooit.

Advertenties

11 reacties

 1. Ha gij waart dat met dat badeendje :D Ik was daar ook!


 2. Hihi. Heel heel heel fijn met je te hebben kennis gemaakt!


 3. wow, druk weekend gehad :)


 4. Maak er nog een fantastische dag van, en het wordt een weekend dat ge niet rap zal vergeten!


 5. *bounce* *bounce* *bounce* *bounce* CHOCOLADESAUS!!! *bounce* *bounce* *bounce* *bounce*

  Laaaaaak eeee brieeeeedggg eeuveer treeeeubled weutttter…


 6. Misschien moet je hem “krukkenjongen” noemen? ;-) En ons badeendje heeft toch maar mooi gefigureerd als moordwapen in een sketch van The Lunatics. :-))


 7. Lijkt me geweldig leuk allemaal :) goed gevonden, dat badeendje, ze hadden er toch padeendje van kunnen maken?


 8. […] Stefan hoe kunt ge dat in godsnaam vergeten? Het Leuvens K3 clubje was ook van de partij: Kathleen, Lime en Lucie. Ik mocht eigenhandig vaststellen dat de benen van Lime perfect gewaxed waren tot jaloezie […]


 9. Soms is een weekend niet lang genoeg…En toch kan het aanvoelen of het een week geduurd heeft. En dat zijn de beste!


 10. […] wat achteraf over Vuur-op-de-Bwards werd geblogd, ging over mijn benen, borstekes, lijf, kleedje, lippenstift, heetheid, weetikveel, ik werd er zelfs voor bedankt.. Geilaards zijn het ja, die […]


 11. Aangename kennismaking ;) de volgende keer hoop ik op een heuse fuif waar we lekker met het vrouwenclubje de boel bijeen dansen… Je leek me wel in de partymood ;) En wat een enthousiasme!

  I like! :DGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: