h1

Over baden en romantiek.

13 november 2008

Ik had nog nooit samen met iemand in bad gezeten. Tot vorige week.

Afgelopen zaterdag vulde iemand niet enkel een groot bad met heerlijk warm water en badschuim speciaal voor mij, maar kroop hij er zelf ook nog eens bij. Mijn rug tegen zijn buik, zijn handen die me omsluiten. Mijn schouders die ingezeept worden, mijn haren die nat worden wanneer ik mijn hoofd tegen zijn borst leg. Romantiek alom, moest het een stripverhaal geweest zijn, de hartjes vlogen in het rond. Hij wreef voorzichtig de haren uit mijn hals en legde zijn hoofd tegen het mijne. Zeepte me zachtjes in. Hield me vast.

En toen lieten we om ter luidst scheten. Hij liet de luidste – maar de mijne duurden langer. Wat ik toch ook al een hele prestatie vond. We creëerden ons eigen bubbel(tjes)bad.

Maar dus, een romantisch bad. We genoten. Handen verstrengelen zich in elkaar. Hij gaf me zoentjes op mijn wang en ik liep een verrekking op toen ik mijn hoofd draaide om hem op zijn mond te zoenen. Hij verzet zich, tegenover mij. We kijken elkaar lang aan. Ik streel zijn benen. Geniet van het warme water en het gezelschap. Mijn vingers worden langzaam maar zeker steeds witter en verrimpelder maar het deert me niet. Zijn ogen en mijn ogen die in elkaar haken. Zijn oogleden die steeds langzamer knipperen. Ik sluit de mijne ook even.

Doe ze terug open.

En zie hoe mijn liefs hoofd helemaal onderuit zakt gevolgd door een luid gesnurk.

Advertenties

9 reacties

  1. Hahaha, geweldig :D


  2. Een lach en een traan. Zalig om lezen.


  3. Haha, heerlijk geschreven! Manlief neemt niet graag een bad. Dus neem ik tegenwoordig regelmatig een bad met de dochter. Ook plezant, maar minder romantisch!


  4. Gewéldig! Ik heb vriendinnen die vinden dat je zelfs na 10 jaar geen scheet laat in de buurt van je lief (of iemand anders). Alééé, dat moet toch kunnen!


  5. Gelukkig lag ik in mijn zitzak, of ik was van mijn stoel gevallen van het lachen :-)


  6. :D Heerlijk! Helaas passen wij tweeën zo niet in ons bad :p


  7. Er zijn zo hard Yab-achtige gebeurtenissen weggelaten! Niet? :p


  8. […] Geen scheten deze keer, maar een lief die me volledig inzeept en afspoelt, die mijn haren nat maakt, voorzichtig wast en uitspoeld. Die mijn rug masseert als ik voor hem zit. Die me streelt en zoentjes geef. Die me verwent. […]


  9. […] ik wat voor bofkont ik heb. Indien u ons verhaal nog eens wilt lezen: hier, hier, hier, hier en hier vindt u een hoop melige teksten (maar ik kan er echt niets aan doen mijnheer, ik zie hem toch zo […]Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: