h1

Stilte

3 november 2011

Lieve mensen, het is hier stil, ik weet het. Te stil? Ik weet het niet.

Ik kan u wel vertellen dat ik in deze maand stilte

+ mijn tweede KrisKras-reis heb begeleid. Ik leer er veel uit. Niet enkel over mezelf, maar ook op alle andere manieren waarop en waarover je dingen kan leren: nieuwe mensen, nieuwe plaatsen en streken, over reizen zelf, van groepsdynamiek tot persoonlijke probleempjes oplossen. Ik heb er wederom van genoten. Ik ben zo blij dat ik dit doe en dat ik me hiervoor engageer.

+ verwelkomd werd door een gigantisch proper huis (de ‘gigantisch’ slaat op proper, niet op huis), inclusief 2 bossen bloemen en een kwispelend lief na mijn KrisKras-reis. Ik heb hem gemist en hij mij en het is een fijn gevoel, gemist worden.

+ de derde grote brand in 6 maanden tijd heb gezien. Deze keer in de bondgenotenlaan te Leuven. Het bizarre gevoel wanneer je beseft dat er nog geen politie noch brandweerwagens noch ziekenwagens aanwezig zijn. Kiekevlees en hopen dat alles in orde is met iedereen, op dat moment. De vorige twee branden waren het vierde en het derde huis naast het onze. Beste wel eng, eigenlijk.

+ Voor de eerste keer met de auto van Antwerpen naar mijn werk in Leuven reed zonder GPS wegens GPS stuk. Ik ben beland op de kiss & ride zone van de luchthaven Zaventem. Alleen ik kan dat.

+ Mijn rijtje ‘lekkere Italiaanse hammen’ afsloot met Ganda Ham. En ik begreep het niet eens dat iedereen lachte.

Advertenties

4 reacties

  1. Ik dacht dat enkel mijn lief kon kwispelen… ben dan toch niet de enige vrouw die een vriend heeft met zo’n raar hondachtig trekje ;)
    Geniet van je stilte hoor.


  2. De kiss&ride van Zaventem, *strijk*. :)


  3. soms moet je eens een andere afrit nemen in het leven :)


  4. […] niet. Wel moest ik hierdoor maar één keer naar Jette rijden wat al meer dan genoeg was want naar aloude gewoonte ben ik bij het naar huis rijden in Diegem verzeild geraakt ipv in Antwerpen. (En ja, ik had de GPS […]Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: